Monday, September 23, 2013

Hepy bezday to me

23 september 2013.... Alhamdulillah, genap la umur aku 30 tahun....hehe...xde secret2nye umur, bangga lg ade ^_^  eh, xde la bangga tp bersyukur sgt2 aku masih dipanjangkan usia smpai 30 tahun ni....alhmdllah, trima kasih ya Allah.... Bnyak sgt nikmat yg Kau bagi, bukan stakat umur...tp suami yg brtanggungjawab, anak yg membahagiakan....terlalu bnyak ya Allah....

My cake...
Sbenarnye aku request juz slice of cheesecake je
Tingin cheesecake hoi...lama xpekena kan...
Tp cheesecake pon dpt 1 slice, kek kt ats ni pon dpt gak..
Alhamdulillah....syukur...
Trima kasih sgt2 kt mr.hubby terchintaaa....loved ketat2....

Hadiah? Em, aku xmengharap pon....tp klu dpt memang aku xtolak...heeee
Hubby bagi choice kt aku nk henpon ke nk ipad?
Aku tnye ipad mahal x? Ceh....menjawab ngn soklan....tp hubby aku pehemmmm...
Pastu bg choice lagi...nk ipad samsung ke ipad apple?
Erk...aku diam je sambil renyeh2...haha....
Ok, ipad apple.....bagi choice lagiiiiiii.....
Nk yg wifi saje ke @ wifi + celular...?
Ok, kali ni aku jawab jujur....wifi sje udah la yang.....cukup la tu....
Itu pon dh bersyukur sesgt....alhamdllah.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Dapat la benda alah ni 1 sbg bezday present aku yg ke 30
Trima kasih bang.....
Awal aku dpt ni, hari merdeka ri tu, 31 ogos....
Mula2 p survey kt jusco penang, xpekenan...
Pastu mai tgk plak kt vilage mall sg.petani...
Igtkan hubby aku juz nk tgk2 je....skali nah...hepy bezday ^_^
Oh, terharuuu.....

Dan sejak tu jgk aku dpt hapdet blog ni hari2....
Klu cuti pon, hari mnggu je xsempat nk hapdet....
Sonok k, aku boley terjah blog uols anytime....
Ngah nenen kt tasneem pon boley up n3....oh, bahagia......
Ok la xde celular pon, skurang2nye klu p mana2 aku boley la tumpu kt ank
Bukan ngadap benda alah ni je kan....
Klu nk bertenet, aktif di rumah sndiri sahajo laaaaa......gitu kan.....

Syukur dh menjejak 30-an.....





4 comments:

Aty_Fared said...

Hepi besday my fwen.. :)

Baiduri said...

Tq aty ^_^

Abil Fikri Ahmad said...

Happy Bdayy..moga di Rahmati Allah dalam kehidupan dunia dan akhirat..aminn.

Baiduri said...

Trima kasih en.abil....ameeen =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...