Wednesday, February 23, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

pepagi hari lg aku brekfest ngn blogwalking.... ahaha..... kenyang....coz aku t'jumpe contest yg bez ni....eheeee....contest Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011  yg ditaja oleh blog hikayat si luncai....

ok, ni pic banner....if uols nk j0in gak, klik je k.....


encik Luncai kate die nk cari 2 blog yang hensem dan 2 blog yang cantik.....xde hadiah special.....tapi....encik Luncai akan promote blog pemenang dalam sticky post selama 1 minggu.....haaa.....itu yg bez kpd bloger2.....hehe....so, aku dgn s0nang hatinye m'pertaruhkan blog aku yg tak smpai lg stahun jagung ni utk sertai b'sama bagi memeriahkan lagi contez yg ditaja oleh beliau (^_^)....uols pn bleh j0in ek.....klik je pic banner tuk tgk syarat2 p'taruhan......meh aku tag kt srg 2....
hokey.....guD Lucky =)

9 comments:

Riri Yoorin said...

salam perkenalan,

gud luck

cik nurussalwa said...

nice.. gudluck~ :)

batu baiduri said...

10s yoorin n nurussalwa =)...

Encik Luncai said...

thanks join..good luck..nice blog :)

queen aida said...

hye...queen dtg ni...salam kenal ye...

Noraini Aznan said...

awk,sy dh tukar url br tau...http://nornasirnopal.blogspot.com ,sudi2 la ek jengah kt sane...=)

tomatokering :) said...

gudluk tau ! :D

puterinuraqiliah said...

hye kak baiduri^^
thnx follow blog sy:)

fiqkbe said...

semoga berjaya =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...