Wednesday, February 16, 2011

Ayam Paprik Baiduri

kemaren sume org tak kje kn? cuti umum smpena hari kebesaran Nabi kite Muhammad SAW...t'msuk la hubby aku pn tak kje jgk...tp kami tak p mne2 pn, blik umah mak kt Sedaka pn tak....al-maklum la dua2 p0se...letih bangat....huhu....jadinye, kmaren aku try lg 1 resepi baru....tak la bru bg uols barangkali...tp...baru dlm hidup aku, n 1st time jgk aku masak resipi ni seumur hidup aku...ahaha...nmpak sgt la aku tak reti2 nk masak time bujang dlu kan? kih3...........taraaa....ni masakanye:
~Ayam Masak Paprik~


hmmm....nmpak s0dap tak? w/pun aku pose kmaren, alhmdllah.....time b'buka memang tak mengecewakan...rasenye wallah.....s0dap la jgk...eheeeee.....kire m'jadi la....aku ghase improve la ckit dlm msak-memasak ni....  dan.....mcm bese2 la, resepi ni aku cilok dr my resepi (^_^).....sesape yg bru nk blajar memasak mcm aku jgk ni, uols leh try la...klik je kt link my resepi  ni utk tgk bahan2 n cara2nye....ok =) memang mudah n s0dap =) 

klu uols buat sbnyak dlm kuali kt pic ats ni, leh mkn sramai  4 org kot....coz kmaren aku ngn hubby mkn utk b'buka tak abes lg....pg tdi hubby aku mkn utk b'sahur pn tak abes lg....aku brkfast sakni pn tak abes lg...tak thu la thun bile nk abes...kih3....(ri ni hubby aku srg yg p0se...aku tak larat dh weh, esk la plak....ri ni nk kemas 1 umah)----------->hubby byar nazar, aku pLak gnti p0se thn lpas (^_^) uols dh ganti? dah.....bag0ssss =)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...