Friday, February 18, 2011

CONTEST AKU, DIA & KAMU by unguisme

bw...bw...bw.....t'jumpe contest yg mnarik lg....wah, shuke bangat....hehe....close pn lmbat lagi....so, aku j0in ler (^_^).................contest ni from blog unguisme yek uols....sesape pn bleh join t'tkluk pd syarat2nye.....nk thu lbih lanjut, klik la pic banner kt ats ni........

ok, citer aku plak..........ni pic aku, dayah, n yanti (my x-ousmet) time kje kt Gua Musang last year......
ade sesape nk kami jdi model iklan gigi x? kui3.......b'cahaye tuuuuuu......
time ni kami b'3 dlm myvi yanti sblum b'tolak ke Cameron Highlands....spatutnye hri t'sebut kami kje....tp memang tak sangke Kelantan dpt cuti umum gara2 pasukan bola sepak menang pd mlm t'sebut......so, pg tu kami masih blur2 tanpa plan sebarang aktivit ler......lpas solat sbuh, opkos la sume msuk dlm slimut blik kn...ahaha....tp kami tak la bngun time m/hari duk ats kpala....abis2 pon, time peyut b'keriok trus bangkit ler....eheeee........ntah camane la aku sembang2 kosong bg opinion p Cameron.....dh tu, 100% depa sokong...apa lg, berebut bilik air la nk mndi.....siap2....kul 11.30am kami b'tolak p Cameron....kira on da spot pnye plan la.....so, pic kt atas ni snap sblum b'gerak (^_^)......2 jam je nk smpai Cameron dr Gua Musang....org kate klu tak rncang....sume m'jadi...alhmdllah.....memang happening hri tu....klu bleh rase nk ulang balik....hehe.......itu le kisah aku, die & kamoo....(aku, dayah & yanti)

hmm....tag kt mber2 la.....
ok, dah........guD Lucky......................=)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...