Thursday, February 10, 2011

bezday boy lagi...

spatutnye entry ni aku tulis pada hri kjadian lg...tp pada hari kjadian aku msukan entry yg lain...huhu....so, ni dh lewat 2 hari la...08/02/2011 adalah hari kjdian bezday boy yg aku mksudkan...em, xde smbut ape2 pn...cume ucapan & kucupan dr aku je yg xputus2 utk hubby start sblum hingga la kmaren...hehe....hadiah aku dh beli n dah bagi pn mnggu lepas...hubby aku pn dh siap pakai....hehe...lpas aku bli hadiah sbnarnye aku nk balut la ckit kasi chantek2 kn, tp hubby kate 'takyah la yang...m'bazir je' huhu....aku tak kisah, yg pnting hubby aku shuke =).. tapi, bila dh smpai hari kejadian plak, aku lak yg lupe bg kad bezday....kad tu dh lame aku bli (camane bleh lupe)...jadinye, kemaren bru aku bg...aku tulis siap2 n taruk atas rak tmpat hubby bese taruk jam tgn dia lpas blik kje....hubby said 10s...n tnye 'nape lewat shari?' ....hehe...xsngaja yang....tp die ok je =)...aku sbnarnye tak kisah klu takde hadiah murah @ mhal bagai....tp yg pnting aku nk kad...tu je bukti hubby @ aku ingt akan bezday masing2....sjak kami b'kwan dlu smpai la skrg =)
kad bezday yg t'lewat shari aku bg...hehe...pic ni aku amik sblum aku tulis something la kt kad tu...

haa...ni la hadiah yg aku bli utk bezday hubby, nsib baik bli time ade sales...hik3...bukan b'kira, tp b'jimat =) n ni jgk la merupakann sluar hubby yg p'tama b'saiz 31...sblum ni dia pkai saiz 30...maknanye hubby aku dh b'tmbah brat badan (tgk la sape wifenye kn...kih3)
anyway...aku harapkan dengan pertambahan usia hubby aku, dia smakin matang dlm m'bina family kami...insyAllah....HAPY BEZDAY SAYANG...MMMUUUAAAHHHSSSS (^_^)

3 comments:

sekadar_tulisan said...

wish u hepi sokmo....kim salam gak kat cik zul hepi belated besday.....nti bgi hadiah baby plak kat dia..he he

Gegegurl said...

suka nye bace post nye...hhehhehe

batu baiduri said...

tQ puan n0r n cik sue =)....windu uols....
p/s: su, igt x kad 2 kite same2 ri 2...?hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...