Tuesday, March 1, 2011

Gain 5...

hadoi.....ri ni bru bleh nk update entry kt blog aku ni.....dh top up maxis bru laju ckit line...klu x, sakit....huhu.... uols penah dgr x pasal produk dr.rozmey? aku agak uols bese dgr kot....habih2 pon jus mate 5 kn...? ala...produk nk slim2 tu la.....hehe....dh smnggu aku t0rai produk dr.rozmey.....tapi, bkn jus mate 5, sbaliknye....gain 5......eheeee........ni produk utk org yg terlalu kurus ler....macam aku ni.....BMI pon tak ballance, abnormal...huuuuu.......so, atas cadangan hubby aku....aku bli ler.....200 hinggit uols....hope b'baloi2 la....200 dh bleh bli mcm2 dh......stakat smnggu ni tak nmpak prubahan ape2 lg ler.....tgk ler aku habiskn dlu camane.....kmaren hubby siap tlg blikan penimbang.....bleh catat any kmajuan kn...kot2 la....kih3....
ni kotak gain 5....aku bli online, 2 hari bru smpai.......

bg yg t'lalu kurus n susah nk naik berat bdan tu, minum 2 pek gain 5 shari... (aku la tu)
aku tak sabar nak hbiskan produk ni.....had0i.....tak tahan aku rase die......erk...... cpat la habis....cpt la hbis.....huuuuuuu.........tp aku minum gain 5  ni ngn pnuh disiplin la.....nk tgk jadi ke tak kn.....produk ni tak sesuwei utk ibu2 yg preggy k.....dats y la sblum aku preggy ni, bleh la t0rai2 dlu......bagi body chantek utk hubby t'chinta kn (^_^)......
nti dh hbis aku guna gain 5 ni......aku update ek....kot2 la uols ade yg nak t0rai jgk....hehehe =)


6 comments:

sicKo^ said...

Selamat berjaya menambahkan berat.. jangan sampai terlebih, dah lar :p

batu baiduri said...

hehe....hopefully tak t'lebih....mintak simpang =)....

aTy _faRed~ said...

eeerr.. saye pon kurus sangat.. ok tak..?? kalau ok nak try jugak.. update ek...:)

batu baiduri said...

aty: ok, nti sye update....stakat yg sye mkn ni, slera b'tambah.....n mlm2 cpt lapar.....hehe

iduraz said...

wah, amik supplement utk tambah berat?kita ada lebih nih, nak tak?amik skit..hehehe..product dr rozmey nih mahai gk kan, tak mampu gi nak amik..huwaaa

batu baiduri said...

iduraz: hehe....dh rmai yg nk bg berat kt kite ckit....klu bleh amik, syok gak....xyah bli produk dr.rozmey ni....eheeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...