Sunday, March 20, 2011

Phuket.....

hari ni msuk hari ke-4 dh hubby aku kt Phuket....n aku plak msuk hari ke-6 dh kt umah mak aku kt dungun ni....rindunye kt hubby....padan ngn muka aku, sape suh tak byar ptptn...dh kna blacklist takleh g mlancong...huhu....tp, bukan niat aku tak nak byar sbnarnye.....memang niat kt hati nk byar, tp smpai skrg aku takde rzeki nk dpt kje tetap.....sblum ni pn dpt kje kntrak je....kntrak 6 bulan, kntrak stahun....kntrak sthun stngah.....hmm, takpe la, stakat ni je dlu rzeki aku.......aku yakin pasni insyallah ade lg =)....think +ve k.....anyway, hope hubby bli ole2 yg bnyak utk aku....kih3.....sape suh tak ajak aku...eheee.......takde la...suami mne taknak ajak istri dia p mlancong skali kn...opkos la hubby aku nk ajak sgt2...ntah la thun ni tak smpat lg, insyallah thun depan katenye.......hehe.........

image by google...... Krabi, Phuket.....
time aku taip entri ni, hubby aku on da way nk p Pantai Krabi...bru je die cll.....katenye nk snorkling.....nsib baik la hubby aku g sane bleh jgk cll aku n msg.....tak mcm die p Beijing thn lpas, nk msg susah......cll  plak skali dua je.....bukan pe, risau jgk kt tmpat org kn....hmm, tp esk hubby aku nk blik dh...yeayyyyy.......myb smpai mlm sok, n luse aku akn b'tolak balik sg.ptani....yess! rindu bangat sih sama hubby....huhu.....


3 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

suami sy pon baru balik dari danok mlm td. ade mmeting kat UUM. kat danok thailand je ade hotel yg ok..

last week pon bos dia ade ke krabi..snorkling. mmg heaven katanye. takleh nak tanding pulau2 lain..eheh

Gegegurl said...

yea...abe k.zi nk blk dh...hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

takpe doa banyak-banyak.insya allah rezeki tue ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...