Monday, March 28, 2011

Phuket lagi...

em, ri ni aku nk msukan gmbar2 hubby aku time die g phuket bru2 ni....mcm syok je tgk gmbar2 die n da geng kt sana....huuu....bile la ku bleh smpai lak....insyallah klu ade rejeki, hehe =).....
my hero...ahaks....

hubby aku memang susah nk cenyum yek....huuu

with krew2 bank rakyat...........

amik gmbar sndirik memang xkn cenyum......

kalau la aku bleh mandi jgk kt pntai ni....wah......angan2 je la.....

ngn krew bank rakyat lagi.....

em, bendera ape ntah 2....

1st aku tgk gmbar ni aku gelak....ahaha, mandi pn pkai rayban jgk? xnmpak la yang.....(hubby aku memang rabun jauh yg agak la jgk, n rayban die pn tempah khas kasi taruk power......klu x, xleh pkai....huhu)
hmmmm....ckit dh la kasi tnjuk gmbar hubby....letak bnyak2 pn xde gmbar aku jgk....hehe.....em, myb 8hb april aku n hubby ke cameron higlands plak.......aku dh boring p sane sbnarnye, tp hubby dh book rumah rehat.....so, tgk le camane....huhu.....klu dpt g pulau redang ke, pulau perhentian ke....bez gak kn.....xpenah smpai lg even aku sndiri org ganu.....waaaaaaa

3 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

pas ni harus join sekaki p sana
den pon tak penah jejak..tapi depa2 yg penah pegi cakap pulau2 dia chantekk

batu baiduri said...

pasni bkn stakat sekaki je...dua2 kaki skali join....hehe

Gegegurl said...

rugi akak xdpt g kn..hehehe...sabo2..nt leh la g

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...