Monday, December 2, 2013

Baru terjebak ngn cheesekut....

Nah ko....org len dh muak mkn, aku baru terhegeh2 nk merasa...huhu....dlu time femes uols duk wat cheesekut ni aku pon tingin gak la nk merasa kannnnn.....tp mcm xteringin plak nk membuatnye, padahal kacang hijau je cara nk membuat....xde masuk periuk bagai....huhu....sbenarnye klu hubby aku suka mkn benda-alah mcm ni mesti aku brsemangat nk buat kot, tp dia awal2 memang reject klu dgr cheese....klu nk amik hati aku pon myb rasa di hujung2 lidah je la....huuuu..... So, akhir2 ni aku rasa cam tingin plak nk buat even hubby xsuke pon n konpem2 aku srg yg akn habeskan....kemaren p tesco beli bahan2, mlm lpas balik dr umah mil n tasneem pon dh melena....baru la start projek cheesekut....

Hasilnye.......


Dh slamat wat breakfast pagi tadi....hehuhehu

Sodap wei rupanye....resepi asal guna stengah tin susu pekat
Tp aku guna 5 sudu je, wallahhh....ngam2 sweet ngn citarasa aku
Xde la manis sgt.....ok la kot....ngeeeeee


Ok, dah pon lepas mngidam aku ni....hehe
     

1 comment:

Laura Kwan said...

Hello,

I recently created an infographic on behalf of the brand Gaviscon that gives useful information to future moms about How to fight gastro-esophageal reflux and heartburn in pregnancy / Bagaimana menangani gastro-exophageal reflux dan pedih-ulu hati semasa mengandung.

As you yourself were pregnant not so long ago, I thought that you may be interested in sharing this content with your readers, whether they are pregnant or soon to be pregnant.

You can contact me on laura@lionandlion.com if you want to see the infographic.

Also, please note that:
- This is not an advertising campaign (no payment involved). The purpose here is to share information with whoever is interested in it.

I'm looking forward to hearing from you.
Best regards,
Laura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...