Saturday, December 14, 2013

Langkawi 2013~ Makam Mahsuri

Makam Mahsuri ni tempat berwajib la kena pegi.....mak aku, MIL n tok nk borong kain batik kt cni....hubby aku plak nk borong minyak ramboo....bukan borong sgt, beli 2 botol je pon....hehe....tp klu uols nk beli kain o minyak gamat bagai aku cadangkan kt cni ok kot....tempat lain pon ok jgk, tp bagi aku cni is better....huhu.....

Lepas borong2 kami lepak kt luar je, adik ipar aku 4 branak je masuk mlawat dlm makam mahsuri tu, tiket rm5 je dewasa, bebudak rm3....murah je kan, kami dh masuk sbelom ni tu yg lepak kt luar je take 5....hehe


Tasneem pon nampak cam dh penat....
Tp baru bngun tido ni
Lama gak la tido dr kuar underwater, pastu kami singgah masjid pon dia mentido
Dh smpai makam baru kejutkan.....tu pon marah2 gak r
Pujuk2 ckit settle la....ngeeeee

Nah ko, amik gambar sndirik jeee.....kami ber-3

My bonda yg tersayangggg.....


Rehat2...makan2....

Hasil rembatan utk tasneem....
Aku xde borong apa pon 
Nk beli kain batik bukannye pakai sgt....
Lain kali je la kot dtg beli....huhu

Oh ya....sukacitanye aku nk kongsikan travel agen my best sis punya kt langkawi tu....
Uols contact je dia klu nk package murah mahal, penginapan, car rental
Rombongan n tiket bagai....
Aku gerenti uols akan puas hati punya....

In shaa Allah...

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...