Wednesday, December 11, 2013

Langkawi 2013~Pantai Chenang

Rasa cam brkurun lak xhapdet blog....jenguk blog uols pon kjap2 je....hmmm, boley on9 time tasneem tdo je....klu x berebut la ipad ngn dia...huhu....sadis...

Ok, jom citer pasal langkawi...al kisah hubby try book umah bank kt lagkawi, igtkan xdapat...eh, skali dia call t/hari tu gtau umah dh dpt book kt lagkawi...kiranye 3 mnggu gak la dr tarikh kami ke destinasi tu....aku melompat la kjap, tp xhover sgt...takut2 xjadi plak kan....so, plan baik punya hangkut mak aku dr ganu skali...bru nikmat ckit percutian kannnn...so, jummat baru ni berangkat la kami....aku 3 branak, adk ipar 4 branak, mak aku, MIL n tok n adk ipar yg bongsu.....happening kan ramai2....

Kami naik kot Kuala Perlis....ya hampun, ramai giler org...cuti skul kannnn....mood mcm ckit down, tp kntrol lg coz perjalanan bru start so kna +ve....huuuu....em, tasneem plak bru baik demam kan, apa lagiiii...aku rasa dia balas dendam ckup2 kot...so mama n papa berganda kerja keras la....waaaaaaa.....

Smpai sana lpas check in bagai, trus pegi Pantai Chenang...dh ptg kan so xthu nk g mana.....oh, ya...kami mnginap kt Beela Vista, nti2 la view yek....yg ni nk story kt pantai je dlu...igtkan nk citer skali harung je...tp cam bnyak lak pic nk tempek, takut termuntah lak.....huuuuu


W/pon penat tp aku happy tgk ank brlarian
Mnghiburkan....

Kami santai2 cuci mata je....

Tasneem je rasanye braktiviti...

N aku join aktiviti tasneem...hehu

Siap menari tengo hokey....haha

Eh, mak aku pon join gak laaa....

Papa geleng kpala je tgk teletah ank dia yg aktif xhingat.....huhu
Mama mampu senyum jer.....

Ok, sambung next n3.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...