Saturday, December 21, 2013

Dinner time...

Lama aku xberdinner kt majlis o program apa2...siyes, sejak aku jdi surirumah spenuh masa ni memang jarang la...kadang aku follow gak hubby, n kadang x pon...segannn....huuuuu....

 N hari selasa baru ni, mlm tu hubby aku gtau 'esok siap awal2 ek dlm kul 6.30ptg, ade dinner'....hoh?tokojut den...klu iye pon xleh gtau awal ckit ke yang? Er..xmo g la, i xde baju+segan....mana boley, kna pegi jgk....hokey, xde pilihan...huhu...so, rabu tu aku siapkan baju kurung tasneem spasang..papanye nak ank dara dia berbaju kurung, kasi nampak ayu kot...ngeeee...

Dinner biasa2 aje pon, bukan kt hotel bagai....juz Majlis Makan Malam Bank Rakyat Cawangan Sg.Petani...lokasi is kt Cinta Sayang Golf & Country Club Resort....tp resort ni memang femes r kt sg.petani...er, aku pes time r masuk cni mlm tu...huhu... Sbelom nk g tu aku dh cuak coz takut tasneem meragam, maklumla dlm kul 8 spatutnye time dia tido dah...memang 2 3 hari ni mood dia tido awal...so, kerisauan ckit berganda di situ...dh try nk kasi tido ptg tp dia xmo, jadinye aku redo je la apa bakal berlaku kt majlis tu nti....tp sebaliknye plak terjadi...tasneem kemain sonok hoi...w/pon dia srg je brbaju kurung, tp aku rasa dia srg je yg aktif duk blari sana-cni....duk tawaf dlm dewan tu, sume org dia tegur....hubby aku makan pon xkenyang duk brjaga2 ngn tasneem je....omaknye ni melekat je kt kerusi....malu2 kuceng...ngeh3....nak amek gambo anak pon maluuuu....aduyai...rugi lak xamek gambo tasneem bebanyak mlm tuh.....oh, menu is steamboat....err, ni ada la ckit gambo aku amek dr geng2 fb hubby...haha...jgn marah no....


Steamboat kt cni memang sodap....

Ini smua staf Bank rakyat....tu papa ngn tasneem...hehe


Smua dlm 100 org gak la yg dtg bwak fmily...tu pon ade jgk staf yg xdtg 2 3 org...
Err....di manakah aku?cuba teka....ngeeee....xpenting pon aku kt mana kannn...heeee


Ok, ni pakai enset je amek gambo tasneem
Time ni baru start nk mkn, tasneem pon nk start mnjelajah bagai


Kejap lagi tasneem siap naik atas pentas lompat2 ko...
Memang dia sonok sgt2 mlm tu....huhu

Err...bLurr...tp nk tempek jgk... (dah ini je yg ade)
Nk bagi mikrofon kt papa...suh nyanyi 1 lagu kot...haha

Em, gambo sndirik xde pon...malu2 kuceng melampau coz xde geng kan....
Klu ade geng haruslah bertempek2 gambo aku kt cni ni...ngeeee
Majlis abes dlm kul 9.30 gak, masuk kete tasneem trus ternganga
Dah ngantuk sgt kann....smpai umah hangkut je masuk bilik n tido berbaju kurung smpai pagi..
Alhmdllah tasneem xmeragam mlm tu w/pon sbenarnye dia sgt mngantuk
Ramai yg prasan matanye dh merah saga....hehe



      

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...