Thursday, December 12, 2013

Langkawi 2013~ Habour Park

Hari ke-2 di langkawi (sabtu,7 dis).... Plan asal nk ke cabel car, so lpas breakfast bagai trus mnuju cabel car lah.....smpai2 dlm t/hari gak la....org memang ramai, dh kata cuti skul kan...xyah heran sgt la....huhu....skali tgk tiket nak naik dewasa rm50 n bebudak rm30....huuuu, pitam jap di tgh2 cuaca panas...dh la org beratur nk beli tiket kemain pannnjannggggggg......memang xdak nk pikir sejenak dh, trus blah gitu je....xyah buang masa sgt kan, bnyak lg tempat nk g....so, singgah kt Habour Park jap brgambar, xde mkn mimun aih....dh alang2 lalu ctu kannn......



Hidung sdikit brhingus....mnangis la xnak didukung
Biarkan aku bebas katanyeeeeee......

So, start la aktiviti dia mnjelajah.....

Nur Qaseh Wilda, spupu tasneem
Qaseh n adk dia rilek je, xde blari sana-cni lak mcm tasneem....huuuu

Syok la ni xde org pegang dia ^_^

Dr kiri.....MIL, tok, kak chik, my mom, mira (biras)

Bergambar habis-habisan w/pon d tgh panas...mih3

Yg ni pon tetap berlarian jugek di tgh panas.....fuhh

Ok, nk tempek jgk pic tuan umah n kecintaannyeee....heeee


Dh puas brgambar kt cni trus p underwater kt Chenang
Tp singgah mkn laksa power jap kt pantai airport....

Em, sambung next n3 lah...... ^_^

      

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...