Saturday, July 30, 2016

Pencuci miss V vs datang bulan

Hoi, xabes2 lagi ngn meroyan datang bulan ek....hehe....jgn la wei, aku juz nk share..... aku kan baru start guna pencuci miss v manjakani lepas abis pantang kt thaqeef, so guna utk kegunaan harian cam biasa je la.....memang bez, slesa, yakin je stiap kali lepas guna.....

Tp rupanye, since aku start datang bulan balik ni n guna pencuci miss v manjakani tu buatkan aku rasa lagi...wow!!...memang lagi bez, lagi slesa, n lagi yakin gunakannya time dtg bulan ni weh.... time nk tukaq pad tu kan ieuwww.....tp lepas basuh2 n bilas ngn pencuci manjakani tu wahhh....guna bape titis je, dia punya bau xde la kuat sgt....soft je......tp mampu menghapuskan bauan kotoran yg x enak tu..... sampaikan aku tahap xsabar nak tukar pad tiap kali lepas pakai......beznye wei guna pencuci miss v manjakani ni..... p.H 3.8, so toksah duk risau sgt la kot2 ada yg kulit sensitip bagai ke..... semua wanita bahagian intim dia memang sensitip hokay.... so, kena jaga leklok n kena pilih leklok produk yg nk digunapakai kt bahagian tut..... dgn pencuci miss v manjakani uols xpayah risau sebab dia xde gunakan sabun.... juz gunakan gel, then campuran ekstrak manjakani, sireh n akar serapat..... aku memang dh lama gunakannya tiap kali masuk toilet pon....xde masalah nk guna bape kali sehari pon sebab p.H dia memang sesuai ngn nilai p.H keintiman wanita..... tu yg paling bez wei :-)

Teman setia aku di toilet....haha
Pembersih intim wanita manjakani
Only RM25 (exclude postage)

Siyes.....camni la perasaan aku setiap kali lepas guna :-)
Nak cuba? Pm/wassap: 019.513.8283 (puan ina)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...