Tuesday, November 5, 2013

Plastic storage lagi...

Salam maal hijrah sume....smoga helaian buku baru kita dimulakan dgn keberkatan dlm segala hal....insyallah...ameenn....

Ri ni ramai yg cuti kan...hubby aku pon cuti gak, tp dia n da geng dh plan p ziarah bekas boss yg skrg ni ngah xsihat....so, aku n tasneem di rumah saje la....huhu.... Jadinye, dr smalam lg aku dh plan nk buat plastic storage yg baru, ganti yg lama yg dh sdikit mnyakitkan mata dh....

Lepas sume break1st, hubby pon dh kuar....aku trus mula projek sambil2 mesin baju tasneem....

Ok, ini yg lama (entri)
Getah kt bawah dh longgar2
Dh 2x tukar getah tu tau
Xhadap dh nk tukar kali ke-3
Kain pon dh buruk....huhu

Dan ini yg baru siap
Buat simple2 je


Ok, dh isi siap2 ngn plastik2
Baru la lega ckit mata memandang kannnn....
Igt nk buat 1 lagi utk isi plastik sampah
Asyik meroyan je tiap kali nk guna plastik sampah...huuuu



     

2 comments:

achiek anis said...

kemain rajin n kreatif eh....

Baiduri said...

Hehe....saje nk mnyenangkan kje kt dapur....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...