Tuesday, April 26, 2011

Plastic Storage

sukenye......dlm aku duk godek2 Bilik Jahit AnggunFlora , mcm2 aku jumpe smpai dh jtuh cintan...huhu....salah satunye plastik storage ni....aku bru je siapkan 1 plastik storage utk umah aku....yes3! ahaha....suke sgt.....xde la chantek sgt pon aku bikin....tp pasni aku akn b'semangat la cket msuk dapur kn....nmpak kemas gitu, xde dh timbunan plastik2 yg t'gntung.....plastik storage ni pon t'gantung jgk sbnarnye, tp lbih kemas ok......hmmmm...jom check it out...hik3.....

ini plastik storage aku yg asal....sungguh menyakitkan mata n susah nk amik kalu nk guna tau....(nyampah stiap kali nk guna plastik)

taraaaa......ini la plastik storage aku yg baru.....ok x? ok x? aku guna kain recycle ok....so jimat...hehe

kalu nk guna plastik, juz tarik je kt bottom tu.....senang x? senang x? senang bangat sih.....eheeee

pastu kalu ade plastik2 bru yg uols habis bli brg2 kt market tu, top up je la storage ni....juz msukkan plastik on da top.....senang kn? senang kn?......nmpak kemas tempat simpan plastik umah kite.....hehe
aku rase kalu housewifes rmai la minat ngn benda alah ni kot....hehe.....tp aku suke sgt....tak sabar nk tnggu hubby balik kje, nk tnjuk la wei kt hubby....hik3....hubby aku memang suke sgt2 kalu umah nmpak kemas....ala, hubby org len pon camtu jgk kn....eheee......so, sesape yg minat ngn m'jahit bleh ler mencoba...senang je pon nk buat =)....

4 comments:

Aida Omar said...

kreatifnya!!
tak semak kalau buat macam nie kan...
bagus..bagus

fAttAh vs aDiLLaH said...

i like....

batu baiduri said...

aida Omar: idea dpt dr AnggunFlora.... btul3, xsemak ckit kt dpur....hehe

fattah vs dilla: 10s....nk tempah pon boley...hik3....

Gegegurl said...

tmph yg ni so..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...