Tuesday, April 12, 2011

Cameron highland

Hehe….sronok ghupenye p cameron highland…..hri tu aku p ngn mber2, ni p ngn family plak….ptut la lain rase….tambah plak p ngn en.asben….lagi la syok…eheeee……(kejadian ni b'laku pade 8-10hb) mulanye plan nk p 2 buah kete, kete hubby n kete aku….tp, mira(adik ipar) xleh nk p plak coz dia pegnant n tknan darah rendah….so, ngeri ckit la nk p jln2…..sudahnye p ngn kete hubby je….aku, hubby, mak mertua, tok mertua, n 2 org adik hubby…..terkilan sbnarnye coz xdpt ajak mak aku skali…bukan pe, jauh….aku tak larat nk p amek mak kt dungun…..lagipon aku pikir mak dh penah pegi Cameron dlu2…..bile tgk je pokok2 bunge kt Cameron, aku mesti tingat kt mak….mak memang gile ngn pokok2 bunge……xpe la, myb next tyme klu ade rezeki aku akn ajak mak p cameron lg…insyallah. 3 hari 2 mlm skejap je rase…..p lawat yg mne sempat je….aku ingatkn dh kurang sjuk kt sane coz bnyak bukit kne tarah…..tp ghupe2nye…..sejuk gilew….fuh…..aku ni dh la xbnyak lemak….tp nseb baik aku get redy ape yg ptot la….hehe…..klu tak, mau beku aku…….1 kelebihan bile en.asben b’khidmat ngn bank rakyat coz kami juz book rumah bank yg ckup lengkap….so, 3 hari kt sane mkn masak sndiri je…..wah, memang syok….berselera mkn ngn smbal belacan lengkap…ahaha…….aku share ckit gambar2 kami kt sane yek……uols yg ade plan nk p Cameron pegi la…..memang tak rugi ok…..bwk ank2 n family bru happening (^_^)…….

em, ni bru je smpai....ngah tnggu kunci umah....so, posing dlu....hehe

kesian....kne angkat brg2....aku nk p tlg katenye xpyah....nseb baik tngkat 2 je....huhu

ni hari ke-2, kami nk start p jln2 dh.....=)

dis is at ladang boh.....ngeee

c blakang kami.....ladang boh =)

nk msuk kt kilang boh.....teh is peberet hubby aku, so nk tgk gak camane diorng wat teh kn.....hehe

mak, adik murni n tok......
opkos la ade bunga2 kt sane kn.....hehe
ni plak msuk buterfly garden tp ade snake.....huhu

kami ler.......ngeh3 (red & pink are my colour)



 ok, uols pon try la p sane yek.....bez uols......yg dh pegi, jom p lagi....hihihi......

1 comment:

aDieyZa said...

bestnyer dapat holiday!!! sejuk2 di cameron, bestnyer!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...