Monday, April 25, 2011

Kulit kerang @ karipap

fuh...aku bru je siapkan tikam leher kulit kerang@karipap utk baju makLang....siap je trus aku iron kasi lentik cket...then, snap! hehe....xsabau nk taip n3 ri ni...hmm, klu org kLate or gaNu myb familiar kot ngn tikam leher....tp belah2 utara ni aku xsure dorang pnggil ape tikam leher ni.....xpe2, aku dh snap gmbar....makLang awl2 lg tempah baju raya ngn aku, baju makLang spasang n ank2 dia 4 pasang (^____^)......dun wory, aku stil buka tmpahan utk uols...cpat2 ek...eheeee......

ni la dia tikam leher karipap a.k.a kulit kerang yg bru je aku siapkan....

snap kasi dekat ckit bru jelas kn.....aku amek masa almost 1 hour la nk siapkn ni.....
klu uols tgk kt pic ats ni xde butang lg kn.....actually bju ni xsiap lg....bru tang leher, bodynye blom cantum2 ok....butang pon tarak bli lg, kih3.....aku siapkn leher dlu nti senang dh cantum2 body kn....ujung mnggu bru g shoping brg2 bagai....hehe.....ok, stop m'jahit jap....n3 pon dh post.....sikalang waktu solat zohor... MARILAH SEMBAHYANG (^_^).....

3 comments:

LindaRahim said...

hihi...ingatkan resepi tadi...

batu baiduri said...

tajuk n3 gempak je....hehe

Gegegurl said...

chaiyok2...pn.rozie mkin hebat..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...