Tuesday, March 27, 2012

Rindu la weh....

huhu...saje tempek gambar lama yg menggediks....hehe...rindu kt hubby, dh 2 malam xde org suh aku wat air k0pi.... hubby p kursus kt kL, pg Jumaat ni bru leh jumpa insyallah.... so, juz aku ngn baby je la ni kt umah.... hah? nape xbalik umah MIL? emmm....aku rase cam lebih selesa duk umah sndiri kot... hubby dh puas pujuk aku suh balik umah MIL spanjang dia p kursus, tp aku wat lentok2 ckit akhirnye dia trima jgak yg aku nk duk kt umah sndiri.....mintak jauh la prkara yg bukan2 t'jadi kan, insyallah... dh pesan kt baby jgn wat hal spanjang papa p krsus, ehehe....

gambar kt atas tu time kami xkawen lagi, tgh darah manis kot masa ni tahun 2009 (kurus lagi hubby aku time ni).... menggediks kt Taman Tamadun Islam ngn 2 org lagi mber, smua warga kedah...so, aku bawak la lepak kt cni time tuh... ni pon 1st time jgak aku masuk cni....heeeee

hmmm....duk srg2 ni bila rindu kt hubby aku jelajah sume album2 lama yg ade dlm lappy ni.... senyum srg2 jgak bila tringat kisah2 lama...ahaha.... (malu)

Syg...jumpa hari Jumaat ni ek...pastu trus p Cameron kan.... (larat ke idok, wallahu a'lam) smoga plan berjalan lancar utk maternity h0neym0on n maternity ph0tosh0ot =) ngeeeeee................ (xsedar diri lagi perut dh b0yot xlarat nk usung...huhu)

4 comments:

cik putih said...

rindu kt akak jg...:)

nt taruk la pic pregnant..nk tgk peyut tu...hehe

aTy _faRed~ said...

memamg..walau ape pon..duduk umah sendiri lebih selesa..saye kalau kate soh duduk umah family sendiri pon malas..kalau boleh nak gak duk umah sendiri kalau asben gi out station ker kursus..inikan pulak duk umah mertua kan...;)-tapi nak2 beranak ni takut ape2 jadi..kene gak ar balik umah family biler asben takde..

LYAfrina said...

wah,,, seronoknyer... nak ke CH yer..slamat bcuti..

FieZaLieSa said...

btl, rsnye sanggup lg dok umah snri..hhehe

syok nye nk g cameron..pesan stoberi buleh?hihi

take care..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...