Wednesday, March 7, 2012

28 Minggu 5 Hari...

bru je balik dr KK kul 10 tdi.....ri ni scan baby utk 28 minggu....alhamdulillah baby ok, cuma kedudukannya songsang....huhu....harap2 baby pusing balik nti...insyallah... berat baby pon dh cecah 1.2 kilo....dktor kate normal =)....yey, baby dh besar =).....n 1 kejutan coz dktor kate kemungkinan baby boy, tp xsure jgak.....erk, alamak! ri tu scan kt Pakar Perbidanan n Sakit Puan sah2 gegurl..... huhu..... nmpaknye baby nk surprisekan mama ngn papa ni....hehe.... xkisah la baby cayang, yg penting anda sihat keluar nti tau..... 

yg beznye jgak ri ni hubby aku sndiri yg hantar n amik time g KK tdi....wah, mcm bez la plak...bese hri cuti je aku g ngn hubby, n klu hri hubby kje aku akn drive sndirik.... tp ri ni hubby yg offer nk hantar n amik.... ibarat org mngantuk disorong ngn bntal la ku...kih3....tq hubby syg =)

(pic dr cik gugel) 
harap2 baby pusing balik nti yek....
mama nk bersalin normal kt baby..... 
hari tu mama dh kna operate, 
xnak la operate lagi syg...
tolong mama ek anak yg baik (^_^)


5 comments:

LoVEaQshA said...

mmg tiem skrg bby akn berpusing2..
cam i mgu lps checkup minggu ke30 uri ke bwh,nx wk chckup arap2 uri da ok lau x tkt nti prob lak..~
Insyallah kta berdoa jer smga sumenya bjln lncar..(^_^)

btw,salam perkenalan..

Baiduri said...

salam perkenalan jgak.... hope uri awk naik balik nti, insyallah n mintak2 time kita diliver nti smua ok....ameenn =)

aTy _faRed~ said...

scan 4D ley nampak jelas..cuber ar..eeeerr...tapi tu pon kalau die tak tutup...:)

Baiduri said...

aTy: baby saje wat suspen ni....tdi time scan pon mcm tutup2 je....hehe....

Hana Soffelia said...

Hari tu kedudukan baby i pun songsang tau but bla g check skali lg normal smula. Rupa2nya baby memang akan sering berpusing2. So xdelah bmbng sgt dh. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...