Friday, October 12, 2012

hari minggu tasneem

biasanye hari sabtu balik umah tok ngn wan tasneem kt Sedaka, Yan...tp hri sabtu baru ni papa tasneem ke kL lawan futsal...mlm baru sampai umah...hari ahad xde la plak kna ganti balik kmpung...hehe...so, hari ahd jln2 survey walker utk tasneem...insyallah bulan depan mintak2 tasneem da bleh duduk tegap... yg sedeynye tasneem xde mood la plak pada hari t'sebut...aku da bagi dia tido kaw2 pagi ahd tu, n lpas zohor kami kuar...mula2 singgah parkson yg paling dekat ngn umah, tasneem da start test2 suara...heran aku, klu kt umah bukan main susah aku nk suh dia tido....tp hari tu mata dia nk tido ajo...myb sbb ujan, so sejuk2 dia pikir cam bez klu tido kot...huhu....sedey tol mama ngn papa...lepas parkson, kami p survey tang tesco lak...tasneem gagahkan diri ikut jgk mama ngn papa dia ni, kesian ank aku smpai kna tegur time aku beli kain kt nagoya....mata da merah sgt menahan ngntuk... sudahnye smpai situ ajo la, trus ajak hubby balik...len kali la plak, time2 mood tasneem ok...hai anak...

sbelum balik sempat gak snap pic t'baik tasneem....hehe...layanzzz.....










hamboi...sonok ek cik tasneem....xpe, nti len kali kita naik lagi yek cayang

ok, n3 pendek ajo...minggu ni sibuk siapkan tempahan baju (ceh, mcm la bnyak sgt tempahan....kui3...) ala...dulu lain duk srg2 je siapkan baju, tp skrg dah ade 'amanah'....so, pandai2 ko la bahagi tolak campur masa yek....ngeeee

ops, aku nk selitkan vedio tasneem:

rambut mama dh b'guguran skrg.... apa kaitan ngn tabiat tasneem skrg??


 

5 comments:

fiqkbe said...

alolo cian dia ngantuk :P

aimaniman said...

dofollow sini..

comelnya tasneem, rasa nak picit pipi..

biasalah, time mama nak terapi jiwa di shopping complex, time tu ler anak2 buat perangai, jeles kot...

aTy _faRed~ said...

Muker moody...;) tp comel...:-)

Zana Adieyza said...

comelnya tasneem... putih! mesti dah besar nnti makin cantik...

izwahasnan said...

comelnye dia..awk cari walker ke? hujung bulan ni kan ade warehouse kat mydear leh cari kat sana harga murah lah juga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...