Tuesday, January 3, 2012

Diaper Stacker

Salam tahun baru utk uols sume.....2012 dh kite....alhamdulillah =).....

em, ri ni my 1st drop n3 utk 2012....mcm bese la aku nk kongsi hasil kje aku lg ri ni, aku amik mase 2 hri nk siapkan Diaper Stacker ni....tp.....sbenarnye perlu ke benda alah ni ek? aku sesaje je buat coz t'jumpe tutorial yg senang sgt nk faham....tu yg jdi gatal tgn nk try buat.....so, hasilnye :-

Diaper Stacker versi aku.....hehe

aku buat 1 je...ni dr posisi depan =)
uols nk try x? ni kt cni tutorial die aku jumpe....KLIK! try la.....eheeeee

hri ahad baru ni aku p scan baby....aku p petang ngn hubby, sonoknye tgk baby bru bngun tido kot ngah minum.....nyok3 mulut dia.....wah, comeynye (^______^).......opkos xactive sgt bila bru bngun tido kan....xde senam robik pon mcm sbelum2 ni aku tgk....tp alhamdulillah dh nampak pipi chubby mcm aku (perasan), hidung mcm hubby aku....n paling bez bila dh tau gender baby...hehe.....dktor kate baby awk gegurl......aik, dktor tgk camane? sye xnmpak pon! xnampak tu mknanye gegurl la....0oooooo.....itu mcm ka dktor.....hubby aku renyih je.....kami xkisah, yg penting anak ini dapat mendoakan kami bila dh kuar ke dunia nti....insyallah.....amin3.....kemungkinan la gegurl, xpe....nti2 p scan lg....lgpon dktor ni kan pakar, sekilas baby dlm perut diorg boleh tau boboy ke gegurl kan? w/pon 80% yg tepat.....apepon, hari2 mendatang mengajar aku menjadi seorg insan yg sgt bersabar......kerana hati ini sgt meronta2.....babyyyy....kuar la cepat....mama n papa xsabar nk jumpe kamu cayang......

4 comments:

ciksuen said...

rajinnye..mcm2 diy u wat..i ni smpai baby da nk kuar da pon, br satu je diy berjaya wat..kui2

aTy _faRed~ said...

siyes awak ley buat kedai tempahan on9..sure ramai yg nak beli..eerr..termasuk saye...:)

batu baiduri said...
This comment has been removed by the author.
batu baiduri said...

ciksuen: nak wat diy ni kna ikut mood....klu mood rajin sgt bez kan....hehe

aty: niat memang ade....tp xtau bila nk start...hehe.... nway 10s atas sokongan aty =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...