Thursday, December 22, 2011

Nursing Pillow =)

Wow….sgt bez ri ni coz dpt siapkan ‘nursing pillow’…hmm, mcm xsabar lak nk torai guna….hehe..
Jom tgk hasil yg aku buat…..

 ni patern 100% aku amik kt cik g0ogel....eheee

pastu aku lukis balik la patern tu nk terap kt kain kan....kena simpan patern ni, nti nk wat sarung die laks...

dah siap jahit utk masukkan kekabu...ada lobang ckit kt top tu....situ le aku masukkan kekabu...

taraaaa......hasilnye.....nursing pillow utk babyku....sgt xsabar nk gunakannya (^_^) bantal ni ngam2 ngn pinggang aku yg ramping xbape ramping ni.....sgt selesa....eheeee

tapi kekabu masih ade lg lebihnye....so, aku igt nk tambah lg la bantal tido utk baby...buat bantal bnyak2 xrugi kan, bley letak dlm kete 1, utk tido 1, dlm bilik 1....dpan tv 1....bla bla bla......(senyum puas ngn hasil kje ri ni....hehe)

8 comments:

aTy _faRed~ said...

memang boleh niage ar..semua buat sendiri..tilam baby..ni nursing pillow lak..siyes sangat rajin...:)

sekadar_tulisan said...

best la jadi org yg pandai menjahit ni sumer bleh buat....nti u ajar i plak k...best la baby awk nti..sumer benda mummy dia buat sendiri....

MaryaYusof said...

Rajinnye...comel lak tu.. kamu xpening ke menjahit time preggy? bagus ek ;)follow di sini~

Mrs Azhar said...

bestnye la pandai jahit ek. xnk amik order ke? blh sy order. hehe

amal said...

wahhh bestnye pandai jahit sendiri. untungla. save duit dalam poket hihihi

kayna said...

rajinnyerr... sonok plak rasa nak jahit. tapi nk kena beli mesin jahit. alaaa... payahlaa plak.

aNiE aka nORiS said...
This comment has been removed by the author.
aNiE aka nORiS said...

salam tuan rumah.. wah! bestnye dapat buat nursing pillow sendiri.. terima kasih tutorial yang diberi.. insyaallah saya pun nak jahit juge nih.. doakan saya berjaya menjahitnya.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...