Tuesday, December 20, 2011

Tilam & bantal babyku...

Akhirnye dpt jgak aku siapkan tilam n bantal utk anakku hari ni.....alhamdulillah....sakit pinggang ckit pon xpe la, berbaloi n puas hati =)... spatutnye lama dh aku siapkan coz aku start pon dr bulan lepas lg....tp tu la, kje duk asyik menangguh je....bila nk siap? bukan pe....leceh ckit nk main ngn kekabu ni, kena pakai mask, pakai rayban bagai....hik3....kekabu lak asyik bterbangan je....
tp alhmdllah, ri ni aku gagahkan diri jugak utk siapkan spenuhnye......amin....tinggal nk buat sarung tilam n bantal je lagi....kain utk sarung xbeli lagi, mklum ler kena thu gender dlu bru senang nk pilih c0lour....iye dop? hehe.....

ini la hasil tungkus-lumus aku hri ni....tilam, bantal tido n bantal peluk baby...



kekabu yg bertepek kt tilam n bantal pon aku xsempat nk vacum lg, maklum le nk masukkan n3 ni lg smngat......hehe



bantal tido n bantal peluk....bantal peluk saje aku xbuat bulat....aku tgk bantal yg bulat mcm senang nk tergolek je....so aku buat memanjang camni senang letak je tepi baby kan....ngee


hmm....ade lagi kekabu yg lebih....agak2 nk watpe? klu aku ade kerajinan yg lebih ckit myb nk wat bantal utk bf...insyallah..


yg ni plak barut baby yg lama dah aku siapkan...nti nk guna amik je....sume skali 10 lai je....cukup kot...huhu
ok, beres sudah bahagian tido utk baby nti...skarang aku dh bleh start wat list utk yg lain2 plak..... perut aku pon dh nk menampakkan kecomelannye.....so, klu p beli brg2 baby bru rase sonok ckit....hri ni dh masuk 17 minggu 4 hri...means, 4 bulan lebih dah....alhmdulillah stakat ni kesihatan memuaskan (^_^)....hari2 gosok perut sgt sonok.....terima kasih Allah.....


3 comments:

aTy _faRed~ said...

wahh...rajinnyer...!! cantik dan kemas..:) boleh ar bukak untuk tempahan ek..:)

batu baiduri said...

aty: hehe....klu rajin dh lame siap ni....hri ni pakse diri jgk siapkan.... klu ade yg b'minat nk tempah, insyallah....dialu2kan =)

Noor Suraya said...

salam..nak tanya,kat mana nk dapatkan kekabu tu>>hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...