Tuesday, February 19, 2013

Magic English....

em, lama dah nk wat n3 pasal 'magic english' ni.... tp mcm xreti plak aku nk b'story....huhu... ok la aku story mcm bese2 udah la ek...
secara jujurnye aku xpenah lagi belikan buku utk tasneem sbelom jumpe ngn 'magic english' ni... nk jgk m/cari sbelom2 ni... tp xjugak m'cari2 @ m'beli..... kesian kt tasneem.... tp mungkin la rezeki tasneem kot 2 bulan lepas(agak2 je coz dh lupe) time aku ngn hubby p giant nk cari almari tasneem, ade la plak org buka booth utk jual produk ni.... time nk masuk giant aku dh prasan diorg mainkan dvd interactive...aku mcm dh t'bekenan...so, bila kuar tu aku pon ajak la hubby singgah.. em, skali panjang-lebar plak penerangannye... smpai tahap aku bwak tasneem tawaf kawasan booth tu bape kali ntah.... akhirnye hubby aku decide utk beli, lgpon benda elok kan utk ank.... 


Disney Magic English:

mula2 papa wat balik kotak magic english ni
brg smpai kt opis hubby aku...

percuma sbuah rak buku
(ini adalah sesi pemasangan rak tersebut....ngeeee)

ini ler bahan2nye
ats skali adalah dvd
n bawah tu buku2nye
dvd 26 keping, buku 26 buah

buku2 yg masih blom dibaca oleh cik tasneem

apa la mama ni susun dvd mcm ni...
haha...time xde penyandar buku lagi,
tu yg lintang-pukang ckit susunan dvd



 alhmdllah stakat hari ni tasneem sgt suke tgk dvd2 ni
sampai tahap lompat2 klu aku pasang
xlama pon, total 30 minit je stiap dvd
ok la kan...xde la ank boring tgk klu lelama plak....huhu

sesuai utk ank2  dr usia 3 bulan hingga 12 tahun..... see? lama tu boleh guna... aku rasa benda-alah ni amat la b'guna utk tasneem... memandangkan aku n hubby myb xde direct sgt speaking ngn tasneem kt umah.... so, dgn adanye magic english ni tasneem boleh la blajar speaking yg simple2.... sonok tau nyanyi2 ngn tasneem....huhu.... aku plak yg lebih2.... besenye aku akn pasang dvd ni ptg2... time aku nk mandi, so tasneem akan ralik depan tv..... xde la dia melalak cari aku....hehe

uols nk tau lebih lanjut pasal produk Disney Magic English ni boley la tanye en.gugel ek.... nk story panjang-lebar pon xbape nk reti plak...hehe





 

4 comments:

Mrs Azhar said...

mcm menarik je. nk google la. thanks for sharing. =)

achiek anis said...

menarik jugak...tq for sharing....:)

achiek anis said...

sis beli kat mana yea coz dpt rak tu sekali yang penting...heeeee

SeputihSalju said...

bagus lah kak.. ni yg terasa nak beli nih..

slm kenal.. follow sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...