Tuesday, October 11, 2011

4 new born...


hehe....kasut baby ni aku buat utk bakal ank buah aku yg insyallah akn lahir 2 3 hari je lg....xlama dh...aku tgk kaki mira (adk ipar) pon dh sembat semacam, so xlama dh 2....katenye insyallah baby gegurl...susuwai sgt la kasut ni bunga2 kan....hehe..

sbnarnye aku tingin nk buat spasang lg utk baby bezfren aku....dh lama aku plan, sblum due dia 28 sept bru2 ni....tp xthu plak aku kna operate 26 sept tu....so, t'paksala kansel plan nk p Taiping umah bezfren aku tuh....hubby dh siap book umah kt Bukit Merah n t'paksa la pass kt mber dia plak...huhu..

aku pon tingin jgk nk buat baby shoes ni utk baby aku nti....tp awal lg nk fkir benda2 ni sume....dh mcm2 plan dlm otak aku....nk buat barut baby la, nk buat diaper stacker la, nk buat nursing cover la....tilam kekabu la....mcm2.....waaa.....nti la, klu kndungan dh cecah 5 bulan ke ats bru bley redy nk jahit2 kan.....huuuu....mcm lambat plak masa b'lalu hari2.....dh la tiap2 hari aku duk fkir nk mkn apa....nsi2 memang xlalu, klu mkn pun sejemput 2 jer.....cian baby aku...

nway....hope sume berjalan lancar.....

2 comments:

sekadar_tulisan said...

semoga bertambah bahagia nanti..nti jgn lupe tnjuk kat blog barang2 baby yg awak nak buat tu..hi hi

batu baiduri said...

insyallah nor.....tQ....eheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...