Monday, September 21, 2015

Kenduri coursemate....

Stori kmaren punya....ye la, dh start holiday kan....wajib la ada kenduri2.... lepas zohor kmaren kami kuar, mula2 singgah kenduri kt lorong depan tu....dekat sgt2 ngn umah, so mkn2 dlu pastu salam2 ngn tuan umah....then trus brtolak ke Penang, Seberang Perai je...xde naik jmbatan bagai.... zulkarnain n shida dh tunggu siap2 tepi highway....pastu brjemaah la kami ke umah pengantin.... aku, hubby, zulkarnain, n pengantin lelaki adalah 1 universiti (UMS).... pastu aku, zulkarnain, n pengantin lelaki plak adalah 1 course (ekonomi kewangan a/bangsa)...

Dulu2 time tahun 1 aku slalu je gaduh ngn budak pngantin lelaki ni...nama dia shahrulnizam, tp aku panggil dia penguin....dia plak panggil aku cipan....hoho....uols leh bayang x c penguin ni duk kt cafe, tiba2 dia nampak aku n da geng kt tepi jaln seberang sana....then dia bleh jerit panggil aku 'cipan!!!....aduyai....tahun 1 kannnn.....freshi lagiii....haha....tahun 2 slow ckit, tahun 3 xde gaduh2 dah....slalu je 1 grup, 1 course kan.... rindu plak la zaman study kan....nk masuk 10 thn dh kami tinggalkan ums...huk2....

Alhmdllah kmaren dh slamat c penguin tu jadi husband org...hehe...moga dberkati n kekal ke jannah ye fren....cantik wifenye.... dlu brcinta ngn org lain kt ums kan? Ok2, xde jodoh....hehe...jgn marah...

Pengantin lelaki itu lah penguin...hehe
Tahniah sharul....
Silau la weh spot lite tu....
Apapon smoga bahagia slamanye yek...
Pic ngn zulkarnain n wife (shida) xde plak...aduyai

Time balik singgah Bertam jap, tgk umah baru zulkarnain n shida....dh siap tp xleh masuk g coz pmaju tnggu cf dlu
Xsabaq dh depa nk masuk umah sndiri....alhmdllah...
Klu aku pon xsabaq wei....umah dh siap, opkos la dh brangan2 nk susun_atur itu ini kannnnn....
Ok, pastu sempat gak la balik umah MIL jap ptg kmaren....
Lepas maghrib bru tolak ke sg.petani.....
Fuh, 2 kenduri je tp penat....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...