Tuesday, March 3, 2015

besday hubby yg ke-32

sedeyyy...paling tragis....smpai skrg aku masih rasa bersalah ngn hubby....sebabnyeee.....aku lupa besday dia weyyy....kejamnye rasa....besday aku dpt hadiah bagai, besday dia jgnkan kata hadiah, ucapan pon xsmpai pada waktu spatutnye....huk2

nape sampai jadi cenggitu...besday hubby 8 februari rit u...hari ahad, sabtu sbelom tu ptg kami outing p giant...saje la nk bwak tasneem p main playground indoor kt giant tu....kbetulan gak aku nk beli pelembab muka kt guardian...so senang g situ je la....balik umah aku jadi letih yg amat, mandikan thaqeef...mandikan tasneem...tasneem xnak mandi ngn papa dia, camana pon nk ngn aku jgk....tu yg letih, then siapkan mkn mlm....pastu terus ajak hubby tdo lpas ank2 dh lena....hubby aku ade tegur katanye aku lupa something....tp aku boley sengih je wey...trus tdo lpas salam ngn dia....waaaaaa.....kejam....aku btuL2 xingat....hubby xkata apa pon...pagi esok aku bngun cam biasa, xsedar lagi besday hubby....mandikan thaqeef, siapkan break1st, layan tasneem...smpai la hubby bawak tasneem g kedai naik motor....aku cek fb kt henpon....Allah....xtau la camana nk ckap perasaan masa tu, xpenah aku lupa tarikh penting tu sbelom ni....hubby balik je aku trus tarik tgn dia cium n ucap besday n mintak hampun....dh jadi budak kecik nangis teresak2....huhu....nampak mcm aku xhargai dia kan? Allah....rasa bersalah....sebab dia suami yg baik, bertanggungjawab, xpenah cakap kasar ngn aku, xpenah cubit aku, slalu buat kejutan utk aku, slalu tlg buat kje umah, slalu itu, slalu ini.....tp nape aku boley lupa??

petang tu cam biasa balik umah MIL...time nk balik umah smula kami singgah kedai kek, aku la yg beriya sgt nk beli kek...dia rilek je....ckit pon xterasa hati ngn aku...katanye dia paham aku penat jaga anak2 smpai lupa besday dia....Allah...
w/pon aku tahu hubby bukan la suka sgt mkn kek...aku beli jgk...er, wat syarat kan....nk surprise bagai xleh dh...kek plak xdak pilihan weh...uduh n xsedap...waaaa....sori syg...tp hubby tetap amik hati aku katanye comey kek aku beli =(


w/apa pon....SELAMAT HARI LAHIR YG KE 32 SAYANG (8 FEB 2015) SMOGA ABG SNTIASA DIBERKATI ALLAH....

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...