Wednesday, May 25, 2011

KARNIVAL BANK RAKYAT BERSAMA SINAR

TAPAK EKSPO TAMAN RIA JAYA
SUNGAI PETANI, KEDAH
27 & 28 MEI 2011 (JUMAAT & SABTU) 

start mnggu lepas lagi hubby aku dh sibuk...mnggu ni lagi la pening kpala hubby aku, coz kna handle benda alah ni....ala, kat atas ni la....cam karnival 'jom heboh' plak.....kesian hubby aku...tiap2 hari balik kje memang letih gile aku tgk muka dia....huhu........

pada sesape yg berdekatan ngn sg.petani bleh la dtg bawak fmily......em, myb bez kot....bnyak aktiviti untuk ank2 pon ade.....huuuu.....aku bleh p ke x ek? xde geng la .....

tp mnggu ni aku pon sibuk jgk....bnyak pasang baju nk kena siapkan.....pastu, mnggu depan balik Dungun....yes! yes! yes!.....haha....xsabar aku....hubby dh amik cuti awl2 nk balik ganu.....tQ laling (^_^)......xpe, sibuk2kn diri dlu mnggu ni, pastu kita enjoy...balik ganu, p kenduri mber2, p padang besar lg......hehe......hokey, pendek saje n3 aku ri ni...nk p start menjahit dh.......daaaa~

2 comments:

Aida Omar said...

ala jauh la plak..nk p

batu baiduri said...

hehe....xpe, kt putrajaya pon ade karnival jom heboh kan =).....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...