Tuesday, June 21, 2011

Koleksi Raya kanak-kanak 1-4 tahun

1 - 2 tahun
jenis fabrik: cotton japanese
bahu: 9"
lengan: 10"
labuh baju: 18"
labuh kain: 18"
pinggang: 16" (getah penuh)
harga: RM35 sepasang + RM6 (postage)

2 - 3 tahun
jenis fabrik: silk
bahu: 10"
lengan: 12"
labuh baju: 20"
labuh kain: 20"
pinggang: 17" (getah penuh)
harga: RM25 sepasang + RM6 (postage)

 3 - 4 tahun
jenis fabrik: silk
bahu:11"
lengan: 14"
labuh baju: 24"
labuh kain: 25"
pinggang: 18.5" (getah penuh)
harga: RM25 sepasang + RM6 (postage)

Koleksi raya untuk kanak-kanak berumur 1-4 tahun dah bermula.....sila jamu mata n if berkenan boleh angkat terus dgn pm tuan tanah @ sms saje....mudah =).....untuk corak yg berlainan & untuk umur 4-6 tahun akn di display secara berperingkat.....tempahan dialu2kan & mnggunakan fabrik sendiri juga dialu2kan ...terima kasih (^_^)....

suzirizumskal@yahoo.com
zie3730@gmail.com
+6019 513 8283

Friday, June 10, 2011

kenduri - kendara

kebetulan aku balik dungun ngn hubby bru ni adalah cuti skolah kan....so paham2 la, di mana saje adalah hari kenduri-kendara 1 malaysia....huhu.....n aku ngn hubby m'hadiri kenduri sahabat baik aku pada hri anneversary kami.....akhirnye kawin jgk kawan aku sorang ni.....dlu die yg b'iya2 ckap sape la yg nk kt die yg chubby tu....nah, tgk skrg naik plamin jua akhirnye.....jodoh kan kt tgn Tuhan, so usah dip'soalkan....yg pnting pnjatkan doa....aku suke sgt2 tgk kawan aku dh jdi bini org neh.....hehe....

aku, mijah (pngantin) n tz....
waduh, nape uduh bangat sih aku dlm gmbar nih...? huhu.....myb penangan pngantin kt sbelah kot.....xpuas ati btul la, aku xsmpat nk snap gmbar bnyak2 ngn pngantin....mklumla, bukan aku srg rakyat jelata raja sehari ni....uhuuuuu....xpe la jah, yg pnting i dtg knduri u kan, kan, kan.....hehe....nasib baik la tz pon dtg ngn hubby die, so hubby aku xla jdi patung kt luar sane.....lame tul xjmpe ngn tz, pasni myb tyme raya lak bleh jmpe......xpe la z, yg pnting kite x lost cntact k..............

memang hujung mnggu spnjang cuti skolah ni sibuk ngn kenduri je bhai....nk smbut anneversary pon kne postpon.....nasib la.....esok p knduri kt perlis, luse kenduri umah mizi, tulat hubby dh kje balik.....huhu....mnggu dpan plak la jawabnye KL Gangster.......xpe2, kite habiskan 1 per 1 hokey......aku pon pnat, tempahan makin b'tambah smpai xdan nk ligan org kdah kata.....hehe, uols paham x ligan? xdan nk kejar la yang =).....aku nk post n3 pon kne pikir 2 3 kali, n ri ni aku curik2 jgk.....satg nk blogwalking.....yes3!

Tuesday, June 7, 2011

1st Anneversary

hmm..sat je dh pon msuk stahun usia p'kahwinan kami....4hb 6 adalah tarikh keramat aku ngn hubby, hari kami disatukan sbagai suami & isteri.........hmm, xde idea la plak aku nk taip pnjang2 ckit n3 ri ni....nti la aku smbung....bLank! (masih letih bru pulang dr mlawat mak aku kt dungun, hubby pon EL kmaren coz penat gilew)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...